-

Homegym

Gratis Leefstijl Test 
Wil je weten hoe gezond je nu bent? Maak gebruik van mijn gratis Leefstijl Test met 10 JA/NEE vragen en ontdek hoe je jouw gezondheid kunt verbeteren!
Maak gebruik van deze link: https://forms.gle/9puPEPPunhzPuvmq8

Leefstijl Programma
Wil jij werken aan een duurzaam en vitaal leven waarbij je bewuste dagelijkse keuzes maakt? Dan is mijn unieke Leefstijl programma, gebaseerd op de wetenschap van gedragsverandering, iets voor jou! Door middel van online vragenlijsten, zoals de Basis Leefstijl Test, komen een breed scala aan leefstijl-gerelateerde topics aan bod, waaronder beweging, voeding, slaap, ontspanning, emoties, sociaal, relaties, zingeving, stressmanagement en geestelijke gezondheid.

Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en het creëren van een gezonde en gelukkige levensstijl.

Leefstijl Programma voor Bedrijven
Ben je op zoek naar manieren om de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers te verbeteren? Investeer dan in mijn Leefstijl Programma voor Bedrijven.
Het programma biedt medewerkers de tools en ondersteuning die ze nodig hebben om bewuste en gezonde keuzes te maken op het gebied van leefstijl. Hierdoor kunnen ze beter omgaan met stress, meer energie hebben en zich fitter voelen, wat kan bijdragen aan een vermindering van verzuim.

Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik jouw bedrijf kan helpen bij het creëren van een gezonde en productieve werkomgeving.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tarieven
Bij Homegym streven we naar maatwerk en transparantie. We leveren onze diensten op basis van verschillende factoren, zoals inkomen, gezondheidssituatie en persoonlijke doelen.

We bieden altijd een offerte op maat aan, zodat je vooraf duidelijkheid hebt over de kosten. We streven naar een eerlijke en betaalbare prijs voor iedereen. Met ons Leefstijl programma dragen we bij aan maatschappelijke doelen zoals het verminderen van verzuim en bevorderen van duurzaamheid.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Locatie

Fitness Aveneu & Spa (Binnenkort heet het Fit Lab)
Neherpark 7 (voer Neherpark 1 in op uw navigatie)
2264 ZD Leidschendam

Contact
Telefoon               0648931808 (WhatsApp)
E- mail                   info@home-gym.nl