Home-Gym

Leefstijl ProgrammaWil jij werken aan een duurzaam en vitaal leven waarbij je bewuste dagelijkse keuzes maakt? Dan is mijn unieke Leefstijl programma, gebaseerd op de wetenschap van gedragsverandering, iets voor jou! Door middel van online vragenlijsten, zoals de Basis Leefstijl Test, komen een breed scala aan leefstijl-gerelateerde topics aan bod, waaronder beweging, voeding, slaap, ontspanning, emoties, sociaal, relaties, zingeving, stressmanagement en geestelijke gezondheid.

Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en het creëren van een gezonde en gelukkige levensstijl.

Leefstijl Programma voor Bedrijven

Ben je op zoek naar manieren om de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers te verbeteren? Investeer dan in mijn Leefstijl Programma voor Bedrijven.

Het programma biedt medewerkers de tools en ondersteuning die ze nodig hebben om bewuste en gezonde keuzes te maken op het gebied van leefstijl. Hierdoor kunnen ze beter omgaan met stress, meer energie hebben en zich fitter voelen, wat kan bijdragen aan een vermindering van verzuim.  


Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik jouw bedrijf kan helpen bij het creëren van een gezonde en productieve werkomgeving.